top of page

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

Integralia Constructora té capacitat organitzativa per adaptar-se a cada client. Ens basem en estructures lleugeres que adaptem, en grandària i recursos auxiliars, per desenvolupar les puntes de producció amb la mateixa eficiència en totes les situacions. Sabem que no hi ha dues solucions iguals i que l'èxit aconseguit amb un client no suposa tenir el mètode infal·lible a aplicar amb la resta de clients.

 

Marquem la diferència en el mercat per la nostra qualitat en el producte final i aquest producte final és el que espera el nostre client. Sense imprevistos ni sorpreses inesperades. Amb la garantia de Integralia Constructora. 

 

Complim amb tota la legalitat vigent pel que fa a prevenció de riscos laborals, tributació i fiscalitat.

 

Perseguim l'excel·lència en qualitat, termini i preu.

 

Integralia es troba present de forma activa a diferents associacions, gremis i col·legis professionals. Cosa que ens permet estar al dia en tots els aspectes de la nostra activitat habitual: Legalitat i normativa vigents, acords marcs amb administracions, productes i sistemes de treballs, etc. 

 

El Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona dota a les PIMES constructores d'una sèrie de serveis que els permet aconseguir una important millora del seu nivell competitiu.

 

Rime, és la comissió de rehabilitació i manteniment d'edificis de Catalunya. Es crea com a iniciativa conjunta del gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya destinada a promoure la qualitat en aquesta especialitat de la Construcció.

 

Enginyers BCN. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, vetlla perquè l’actuació dels seus col·legiats respongui als interessos i necessitats de la societat en relació amb l’exercici de l’enginyeria.

 

 

bottom of page