top of page
Inici

Presentació de l'empresa Integralia Constructora SL

INTEGRALIA CONSTRUCTORA: Obra nova, rehabilitació, reforma i manteniment.Servei a particulars, comunitats, empreses i patrimonis

COMPROMÍS, SERIETAT I PROFESSIONALITAT. Son el pilars del nostre dia a dia.

TRACTE DIRECTE I PROFESSIONAL. Tècnics d'obra al Servei del client i assessorament personalitzat.

PERSEGUIM L'EXCEL·LÈNCIA EN QUALITAT. Amb el nostre treball marquem la diferencia, tenim cura dels acabats fent servir els millors materials.

Promoció
d'habitatges
unifamiliars
Promoció de cases unifamiliars
Construcció en terreny propi
Assessorem en autopromoció

Integralia és una empresa constructora amb caràcter de servei exclusiu i proper, amb una àmplia experiència en el sector de la construcció per part dels dos socis fundadors.

 

Es va constituir com una SCP a l'any 2010. Actualment Integralia Constructora SL te consolidada la seva trajectòria dins del sector de la construcció residencial i terciari. Amb seu a Sabadell, estén el seu àmbit d'actuació dins del territori Català i actualment treballa per expandir-se a totes les provincies d'Espanya.

 

Disposa de mitjans auxiliars i maquinària propis per al desenvolupament dels treballs d'execució de les obres de nova construcció, reforma i rehabilitació. Compta amb proveïdors de referència en el mercat que els permet oferir els millors materials al preu just. 

bottom of page