top of page

EL QUE SABEM FER 

Som especialistes en l'execució d'obres singulars, en qualitat i disseny. A causa de la crisis que estem vivint al país, als últims quatre anys hem centrat la nostra activitat en la reforma i rehabilitació d'habitatges unifamiliars, plurifamiliars, locals comercials i oficines. Actualment, a banda de la reforma i la rehabilitació, estem construint obra nova amb criteris de sostenibilitat. Disposem de personal qualificat propi i complementem amb recursos externs les activitats industrials (instal·lacions, alumini i fusta) garantint el producte final acabat segons legalitat i normatives vigents.

 

Oferim els nostres serveis a particulars, comunitats de propietaris, societats patrimonialistes i societat immobiliàries financeres.

 

Integralia Construcctora li ofereix la garantia establerta de l'obra executada, segons la normativa vigent, realitzant un innovador sistema d'auto-auditoria de seguiment i control d'obra, amb tècnics propis d'àmplia experiència en el sector de la gestió d'obres.

Novetat

A Integralia construim amb el sistema de Baupanel®. Aquest es un sistema constructiu integral, sismo-resistent i aïllant termo-acústic basat en un conjunt de panells estructurals.

  • Excel·lent aïllament termo-acústic

  • Redueix les emissions de CO2 al llarg de l'us residencial 

  • Redueix les emissions de CO2 en el procés de construcció

  • Economitza el cost directe de l'execució de l'obra 

  • Produeix un estalvi energètic de fins a 50 kwhr/m2 anual

  • Augmente fins a 8 vegades el coeficient de seguretat global

bottom of page